Kezdőoldal

Könyvelés, Bérszámfejtés, Szja-bevallás készítése, Éves beszámolók és vagyonmérlegek könyvvizsgálata – Nikk-audit.hu

Könyvvizsgálati szolgáltatásainkat a magyar és nemzetközi könyvvizsgálati standardoknak megfelelően látjuk el, a felmerülő lényeges kérdéseket, az esetleges kockázatokat egyeztetjük a társaság vezetőségével. Könyvvizsgálati munkánk során kiemelten figyelünk arra, hogy megfeleljünk a törvényi, szakmai és etikai előírásoknak, mely biztosítéka annak, hogy munkánk eredményeképpen olyan független és hiteles vélemény kerüljön kibocsátásra, amely megfelelő alapot nyújt a pénzügyi információk felhasználói részére.

Könyvelési szolgáltatásunkat egyéni vállalkozók, Kft-k, Bt-k, Ügyvédi és Végrehajtó Irodák részére nyújtjuk. Segítünk megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, amelyek alapján szabályosan, de minden adott lehetőséget kihasználva készüljön a könyvelés. Könyvelőink folyamatosan nyomon követik a törvényi változásokat és ezekről érthető tájékoztatást nyújtanak ügyfeleink részére. Segítünk spórolni és a lehető legtöbb kedvezményt igénybe vesszük ügyfeleinknek

Könyvelési és könyvvizsgálati szolgáltatásaink

01
Tanácsadás a vállalkozás indításakor
02
Folyamatos és teljes körű könyvelés (egyéni vállalkozóknak és cégeknek egyaránt)
03
Bérszámfejtés
04
SZJA-bevallások elkészítés
05
Évvégi bevallások elkészítése
06
Szabályzatok elkészítése
07
Beszámolók könyvvizsgálata
08
Vagyonmérlegek hitelesítése

Még több

Cégünkről, munkásságunk

A NIKK-Audit Könyvvizsgáló, Könyvelő, Tanácsadó és Szolgáltató Kft 2011.év óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. A cég tagjai korábban egyéni vállalkozóként végeztek könyvvizsgálatot, könyvelést 1989.évtől illetve 2003.évtől.

A Kft alakulásától kezdve minden területről vállal könyvelést, hiszen tagjai több évtízedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Ügyfelei között megtalálható autószerelő, autóketeskedő, ügyvédi iroda, végrehajtó, földmérő, postai szolgáltatást nyújtó vállalkozó, favágó. asztalos, kocsma, zöldséges, biztosítási ügynök. De könyveltünk már benzinkutat, élelmiszer-boltot, könyvesboltot is.

Bővebben