Cégünkről, munkásságunk

A NIKK-Audit Könyvvizsgáló, Könyvelő, Tanácsadó és Szolgáltató Kft 2011.év óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. A cég tagjai /Kuzma Erzsébet, Nagy Krisztina/ korábban egyéni vállalkozóként végeztek könyvvizsgálatot, könyvelést 1989.évtől illetve 2003.évtől.

A Kft székhelye Kaposváron található, de Szekszárdon is rendelkezik telephellyel, irodával, mely könnyen megközelithető és a parkolás is ingyenes.

Cégünk mindkét tagja könyvvizsgálói végzettséggel és szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. A tagokon kívül még egy fő analitikus könyvelőt foglalkoztat az Iroda.

A folyamatos továbbképzések, jogszabály változások figyelése és a szoftverek állandó frissítése is segíti a munka szakszerű elvégzését, melyhez teljes körű technikai hátteret is biztosítunk. A Könyvelő iroda a törvényi előírások betartásával, valamint a lehetőségek maximális kihasználásával képviseli megbízói érdekeit, melyet meglévő ügyfeleink tanúsíthatnak a legjobban.

Ügyfélkörünk Somogy és Tolna megyén kívül, Baranya megyére, BAZ-megyére, Jász-Nagykun-Szolnok megyére is kiterjed. A jelenleg könyvvizsgált cégek székhelye Somogy, Tolna megyében illetve Budapesten találhatóak

Könyvelési és könyvvizsgálati szolgáltatásaink

01
Tanácsadás a vállalkozás indításakor
02
Folyamatos és teljes körű könyvelés (egyéni vállalkozóknak és cégeknek egyaránt)
03
Bérszámfejtés
04
SZJA-bevallások elkészítés
05
Évvégi bevallások elkészítése
06
Szabályzatok elkészítése
07
Beszámolók könyvvizsgálata
08
Vagyonmérlegek hitelesítése

Még több